Google+


Донецькі охоронці викинули дніпропетровських з «Дніпрообленерго» перед продажем компанії

ПАТ «ЕК «Дніпрообленерго» 20 лютого за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Управління вневідомчої охорони Донецької області» на послуги охорони 66 об’єктів в Дніпропетровську і області в 2012 році вартістю 14,01 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В тендері брали участь чотири компанії: ТОВ «Управління вневідомчої охорони Донецької області», ТОВ «Донецька охоронна компанія «Професійний захист» (обидві – Донецьк), ТОВ правове агентство «КГБ» і ПП «Авангард і К» (обидві – Дніпропетровськ).

Пропозиції донецьких фірм на рівні 14 млн грн. різнились між собою на 0,7%. Пропозиції дніпропетровських фірм 8,2 та 8,6 млн грн. були майже вдвічі дешевші від донецьких.

Однак обидві дешеві пропозиції було відхилено через ненадання забезпечення конкурсних пропозицій у розмірі 400 тис грн., ненадання підтвердження наявності в штаті підприємства не  менше 350 охоронників відповідної кваліфікації, а також кількох інших довідок.

Засновниками ТОВ «Управління вневідомчої охорони Донецької області» є Сергій Гурковський, Вадим Онищенко та Олексій Руденок.

Нагадаємо, Фонд держмайна призначив на 17 квітня конкурс з продажу 50% ПАТ «Дніпрообленерго» зі стартовою ціною 600 млн грн.

Зараз до складу акціонерів входить кіпрська компанія «Larva Investments Limited» з групи «Приват» Ігоря Коломойського. Оперативний контроль над діяльністю «Дніпроообленерго» здійснюють менеджери з групи Ріната Ахметова. За неофіційними даними ЗМІ, обидві групи збираються взяти участь в конкурсі, в зв’язку з чим на компанії Коломойського здійснюється тиск, в тому числі  структури «Привату» нещодавно були недопущені до приватизації обленерго.

Add to Bookmarks

Источник

Интересная статья? Поделись ей с другими:
Обсудить на форуме (0 комментариев).

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

198877_438427689586604_373332125_n.jpg
А судьи кто?
 
Парад вышиванок как символ национального поражения

Среди партнеров конкурса вышиванок, в котором поучаствовал кобелек из Ровного, - ВО «Свобода»...

Станиславский отдыхает, или Рецензия на игру актера Петра Мелника

В зале театра г. Ирпеня перед началом спектакля в августе нынешнего года было непривычно многолюдно. В фойе толпились люди, а зал был почти заполнен зрителями. Еще бы – в тот день на сцене ирпенского театра выступал мэтр, звезда местной сцены – Петр Владимирович Мелник.

 
Карп-сосун и золотые яйца Курченко

Всю неделю страна восхищалась смелостью, с которой президент Янукович клал на Путина, и предвкушала, какого веса рыбу вот-вот поймает Виктор Федорович, чтобы окончательно хлопнуть дверью по утертому носу агрессивного кремлевского карлы. Однако глава Украинского государства решил не участвовать в навязываемой ему Путиным гонке физических упражнений: Янукович еще смолоду привык побеждать противников исключительно за счет интеллекта, а если кто-то не понял, то сразу в морду.

 
Наш флот знают и уважают во всем мире, — Янукович выдал перл о морском могуществе Украины

Президент Украины Виктор Янукович в последние дни искренне радует украинцев адекватным восприятием реальности. Вот и сегодня, выступая на праздновании Дня Военно-Морского Флота Российской Федерации и Дня флота Украины в Севастополе он дал благодарным согражданам пищу для размышлений.