Google+


Автора Акту проголошення незалежності викликають на допит

Левко Лук’яненко зазначив у свій заяві, що «відповідальність за порушення громадського порядку лягає цілком і повністю на владу, яка організувала зіткнення з демонстрантами». «Я обурений викликом мене до слідчого, вимагаю скасувати порушену кримінальну справу, провести службове розслідування про перевищення повноважень міліцією», – заявив колишній політв’язень. батькивщина новость - другие новсти украины.

Про виклик 18 народних депутатів у цьому зв’язку заявив народний депутат, член фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрій Павловський. Він продемонстрував журналістам повістку, якою його та ще сімнадцятьох народних депутатів викликають до міліції.

За словами Павловського, крім народних депутатів, міліція викликає також активістів та простих громадян, які були присутні на акції опозиції 24 серпня.

«Докотились навіть до того, що в суботу викликали на допит Героя України, який виборював цю незалежність, – Левка Лук’яненка, людину, яка за незалежність була в неволі 27 років, – і зараз нащадки катів знову викликають його на допит через те, що він святкував День Незалежності», – заявив Андрій Павловський.

Народний депутат назвав такі дії правоохоронців «навмисною провокацією з боку міліції з метою створення конфлікту та залякування активних громадян, щоб у них не було бажання виходити на акції протесту тоді, коли у вересні парламент почне приймати антинародні законопроекти».

Павловський також зазначив, що не ходив на допит, оскільки його викликали у суботу, а це був вихідний день.

24 серпня бійці спецпідрозділу міліції «Беркут» перекрили вулицю Володимирську у Києві, щоб не допустити прохід колони прихильників опозиції до Адміністрації Президента. Також вулиця була перекрита автозаками й автобусами з «беркутівцями».

Тоді ж прес-служба партії «Батьківщина» заявила, що в центрі Києва десятки учасників ходи прихильників опозиції отримали травми внаслідок застосування бійцями спецпідрозділу міліції «Беркут» сльозогінного газу.

У свою чергу, Головне управління МВС України в Києві заявило, що учасники акції поранили шістьох міліціонерів.

25 серпня слідчий відділ ГУ МВС України в Києві порушив кримінальну справу за фактами сутичок «між правоохоронцями й представниками ряду політичних партій, об’єднань і організацій», які відбулися в столиці 24 серпня (за частиною 3 статті 296 Кримінального кодексу України – «хуліганство»).

Интересная статья? Поделись ей с другими:
Обсудить на форуме (0 комментариев).

Комментарии  

 
#2 Юрий3 23.09.2013 18:14
Снился мне сон вчера, что я на каком-то приёме в Киеве. И смотрю сидит Янукович на стуле, на обычном стуле со спинкой, и стул стоит прямо около двери, куда заходят и выходят люди, и за дверью той - темно. Сидит он в пиджаке, который весь вышит золотыми нитками........и я не пойму то-ли он царь, то-ли швейцар какой-то.

Надеюсь, что сон вещий, и Янукович просто присел на дорожку и скоро выйдет в эту дверь в темноту и больше мы о нем никогда не услышим.
Цитировать
 
 
#1 Hot.pepper 04.09.2013 07:19
Цитирую Юрий3:
Надеюсь, что сон вещий, и Янукович просто присел на дорожку и скоро выйдет в эту дверь в темноту и больше мы о нем никогда не услышим.

Ваши слова да богу в уши...
Цитировать
 

Добавить комментарий


Защитный код
Обновить

216680_448146161930993_429465751_n.jpg
А судьи кто?
 
Парад вышиванок как символ национального поражения

Среди партнеров конкурса вышиванок, в котором поучаствовал кобелек из Ровного, - ВО «Свобода»...

Станиславский отдыхает, или Рецензия на игру актера Петра Мелника

В зале театра г. Ирпеня перед началом спектакля в августе нынешнего года было непривычно многолюдно. В фойе толпились люди, а зал был почти заполнен зрителями. Еще бы – в тот день на сцене ирпенского театра выступал мэтр, звезда местной сцены – Петр Владимирович Мелник.

 
Карп-сосун и золотые яйца Курченко

Всю неделю страна восхищалась смелостью, с которой президент Янукович клал на Путина, и предвкушала, какого веса рыбу вот-вот поймает Виктор Федорович, чтобы окончательно хлопнуть дверью по утертому носу агрессивного кремлевского карлы. Однако глава Украинского государства решил не участвовать в навязываемой ему Путиным гонке физических упражнений: Янукович еще смолоду привык побеждать противников исключительно за счет интеллекта, а если кто-то не понял, то сразу в морду.

 
Наш флот знают и уважают во всем мире, — Янукович выдал перл о морском могуществе Украины

Президент Украины Виктор Янукович в последние дни искренне радует украинцев адекватным восприятием реальности. Вот и сегодня, выступая на праздновании Дня Военно-Морского Флота Российской Федерации и Дня флота Украины в Севастополе он дал благодарным согражданам пищу для размышлений.