Google+


Наши гроши

Лотерейний ринок України монополізують три приватні фірми

Новий закон «Про державні лотереї в Україні» закріпив ринок за трьома операторами. Про це пише Анна Уляницька в «Бізнесі».

Стаття 6 цього закону, авторами якого є Юрій Полунєєв (БЮТ) і Віктор Корж (ПР), передбачає, що оператор лотерей повинен мати досвід роботи на лотерейному ринку України не менше 10 років. При цьому, вказане обмеження не поширюєть...

 Обсудить на форуме (0 комментариев).

Німці за півмільярда встановлять на Шебелинці бензогонний аппарат

ДК «Укргазвидобування» за результатами тендеру 14 жовтня уклала угоду з німецькою компанією «Chemicanlagenbau Chemnitz GmbH» на постачання установки ізомеризації легкого бензину вартістю 44,73 млн євро, або 516, 24 млн грн. Місцем поставки вказано с.Андріївка, Балакліївський р-н, Харківська обл. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель...

 Обсудить на форуме (0 комментариев).

ФДМУ знову заплатив ковбаснику чверть мільйона за свій сайт і більше не цікавиться думкою «Нашої України»

Фонд державного майна України 25-27 лютого уклав угоди на послуги вартістю 409 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Моніторінг ЗМІ України» отримає 164 тис грн. за збір даних з питань керівництва та управління в сфері державного майна засобах масової інформації. У тому числі ФДМУ цікавить своя згадуваність на сайті Па...

 Обсудить на форуме (0 комментариев).

Єпіфанов купив електроніку для бібліотеки УАБД в 1,5-2 дорожче від нормальних цін

ДВНЗ «Українська академія банківської справи Національного банку України» (Суми) 16 серпня за результатами тендеру уклала угоду з ЗАТ «Інформаційні комп’ютерні системи» НП «Інком-Суми» на придбання обладнання і його монтажу для аудіовізуалізаційного комплексу у науковій бібліотеці Академії по вул.Покровська, 9/1. Вартість угоди склала 2,30 мл...

 Обсудить на форуме (0 комментариев).

Ющенківський губернатор після відставки патрона заробив майже 150 мільйонів, взуваючи армію

Міністерство оборони України 14 червня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Таланлегпром» на постачання 162 тис пар хромових черевиків з високими берцями до кінця 2012 року. Вартість угоди склала 50,94 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Цієї кількості черевиків, придбаних по 314 грн, має вистачити для всіх військ...

 Обсудить на форуме (0 комментариев).
Еще статьи...
qyqjpkcu5ae.jpg
А судьи кто?
 
Парад вышиванок как символ национального поражения

Среди партнеров конкурса вышиванок, в котором поучаствовал кобелек из Ровного, - ВО «Свобода»...

Станиславский отдыхает, или Рецензия на игру актера Петра Мелника

В зале театра г. Ирпеня перед началом спектакля в августе нынешнего года было непривычно многолюдно. В фойе толпились люди, а зал был почти заполнен зрителями. Еще бы – в тот день на сцене ирпенского театра выступал мэтр, звезда местной сцены – Петр Владимирович Мелник.

 
Карп-сосун и золотые яйца Курченко

Всю неделю страна восхищалась смелостью, с которой президент Янукович клал на Путина, и предвкушала, какого веса рыбу вот-вот поймает Виктор Федорович, чтобы окончательно хлопнуть дверью по утертому носу агрессивного кремлевского карлы. Однако глава Украинского государства решил не участвовать в навязываемой ему Путиным гонке физических упражнений: Янукович еще смолоду привык побеждать противников исключительно за счет интеллекта, а если кто-то не понял, то сразу в морду.

 
Наш флот знают и уважают во всем мире, — Янукович выдал перл о морском могуществе Украины

Президент Украины Виктор Янукович в последние дни искренне радует украинцев адекватным восприятием реальности. Вот и сегодня, выступая на праздновании Дня Военно-Морского Флота Российской Федерации и Дня флота Украины в Севастополе он дал благодарным согражданам пищу для размышлений.